Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Henrik C-Ulf J-Jenny S-Maria K

B3 tilldelas två nya ramavtal med Sundsvalls kommun

B3 Consulting Group AB (publ) har tilldelats två nya ramavtal med Sundsvalls kommun. Det ena ramavtalet omfattar konsultstöd inom digitalisering för Sundsvalls kommun samt deltagande kommuner Timrå kommun och Ånge kommun. Det andra ramavtalet omfattar konsultstöd inom Business Intelligence, Data Warehouse och Master Data Management. Båda ramavtalen gäller i två år med möjlighet till förlängning.

— Med stark lokal förankring i Sundsvall och lång erfarenhet av kommunernas särskilda förutsättningar är vi mycket glada för det fortsatta förtroendet att få samarbeta med Sundsvalls Kommun. Vi ser fram emot att få stötta kommunen på digitaliseringsresan framöver och att fortsätta vara en stark leverantör inom BI, Data Warehouse och Data Mangement, säger Jenny Sjöholm, VD för B3 Consulting Sundsvall.

B3 Consulting Group har sedan 2005 ett specialistbolag i Sundsvall som hjälper kunderna att skapa nya möjligheter med verksamhetsutveckling och digitalisering. Verksamhetsområdet är brett och bolaget har konsulter inom bland annat projektledning, javautveckling, kravfångst, test, BI och DBA.

Båda ramavtalen är breda till sin karaktär och rymmer flera olika tjänster. Ramavtal förväntas tecknas för respektive område så snart som den lagliga överprövningstiden om tio dagar har passerat. Ramavtalen gäller i två år med option om förlängning i ytterligare 1+1 år.

För mer information, kontakta gärna Jenny Sjöholm, telefon 070-268 57 97

Kontakta oss