Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Ramavtal svenska kyrkan

B3 har fått ett nytt ramavtal med Svenska kyrkan

B3 Consulting Group AB (publ.) har tecknat ett nytt ramavtal med Svenska kyrkan, Sveriges största medlemsorganisation med 5,7 miljoner medlemmar och 1347 församlingar. Ramavtalet avser konsulttjänster inom ett brett område som omfattar ledning och strategi samt upphandling, genomförande och avtalsuppföljning. Ramavtalet gäller i tre år med option på förlängning.

— Vi är väldigt glada för möjligheten att utöka vårt samarbete med Svenska kyrkan och att få stötta organisationen med kvalificerat upphandlingsstöd. B3 har under de senaste åren stärkt kompetensen inom upphandlingsområdet och att vi nu tilldelas ett ramavtal med en anrik organisation som Svenska kyrkan visar att vi har rätt kompetens på plats, säger Magnus Cronberg, VD för B3 Upphandling.

B3 Upphandling tillhandahåller expertkunskap inom hela upphandlingsområdet, i form av kompetenta upphandlingsprojektledare, kravanalytiker, inköpsutvecklare och upphandlingsjurister. B3 har ett pågående samarbete med Svenska kyrkan och levererar ett teamåtagande avseende upphandling av det nya kyrknätet. Med det nya ramavtalet får B3 nu möjlighet att utöka samarbetet med flera tjänster och kompetenser.

Ramavtalet gäller i tre år med start den 2 april och med option på förlängning.

För mer information, kontakta gärna Magnus Cronberg, VD B3 Upphandling, telefon 0733-210 502.

Kontakta oss