Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Rebel and Bird lanserar app med ODEON Kino & Filmstaden

Filmstadens nya app, utvecklad av B3s specialistbolag Rebel and Bird i höstas, har nu tagit sig vidare till Norge. ODEON Kino lanserade tillsammans med Filmstaden och Rebel and Bird den nya appen för norska biobesökare under förra veckan. En uppdatering med oklanderlig prestanda, ett helt nytt köpflöde och bästa tänkbara användarupplevelse.

— Den nya appen har mottagits väldigt väl i Sverige och det känns fantastiskt roligt att nu kunna erbjuda även våra norska gäster samma upplevelse, säger Jennie Granbom, Head of Digital på Filmstaden.

Nu möts Norges bioälskare av ett snabbt och enkelt vertikalt köpflöde i appen som guidar dem genom hela processen. Flödet har designats för att maximera användarupplevelsen och göra kundresan så enkel och snabb som möjligt, från det att kunden öppnar appen, till då de sitter i salongen redo med sina popcorn.

Filmstadens nya app är byggd med en flerspråkig och skalbar lösning vilket gjorde att den kunde vidareutvecklas och överföras till den norska marknaden på ett smidigt och tidseffektivt sätt. Den är även integrerad mot ett reklamverktyg för att administrera annonsering. Appen är byggd av Rebel and Bird, B3s specialistbolag som utvecklar användarupplevelsen online och skapar nya digitala tjänster som driver lojalitet och tillväxt.

För mer information, kontakta gärna Jonas Elgquist, VD för Rebel and Bird, telefon 070-743 45 95.

Kontakta oss