Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

B3 startar nytt bolag med inriktning på apputveckling

Marknadens efterfrågan på mobila appar växer i tider när allt fler jobbar digitalt och många tjänster hanteras direkt via mobilen. För att möta kundbehoven stärker B3 nu sitt erbjudande inom apputveckling genom att starta det nya bolaget B3 Mobile. B3 Mobile erbjuder kunderna utveckling av appar specifikt anpassade för iOS och Android och leds av Camilla Landén som kommer från en liknande roll inom Knowit.

— B3 har sedan tidigare stark kompetens inom apputveckling och i takt med att efterfrågan växer satsar vi nu ytterligare på området genom det nya bolaget B3 Mobile. Det kommer skapa nya möjligheter för såväl B3s befintliga kunder, som nya kunder, säger Sofia Smedshammar, affärsområdeschef för B3s affärsområde Digital Innovation.

B3 Mobile hjälper kunderna att utveckla nya lösningar eller vidareutveckla befintliga appar, för alla branscher och olika slags verksamheter. Genom samverkan mellan olika kompetenser inom B3, kan B3 Mobile stötta kunderna på deras digitala resa med allt från UX/användarupplevelse och design till utveckling, test, projektledning och förvaltning. B3 Mobile har grundats av Camilla Landén som har över 17 års erfarenhet inom IT och Telecom. Hon kommer närmast från en roll som VD för Knowit Mobile Stockholm.

— Det känns både kul och spännande att nu få starta och bygga upp det nya bolaget B3 Mobile. Det finns en stor efterfrågan på effektiva och innovativa appar och jag ser fram emot att i samarbete med duktiga medarbetare och övriga B3-bolag få stötta kunderna i deras digitala utveckling, säger Camilla Landén, VD för B3 Mobile.

För mer information, kontakta gärna Camilla Landén, 070-222 13 32.

Camilla Landen

Camilla Landén, VD för B3 Mobile

Kontakta oss