05 apr 2019

Kammarkollegiets nya ramavtal inom telekom den 8 maj

Den 8 maj har du möjlighet att uppdatera dig avseende de senaste ramavtalen som Kammarkollegiet har förhandlat fram inom telekomområdet. Det nya ramavtalet gällande kommunikationstjänster blev klart vid årsskiftet och ersätter det tidigare KST-avtalet. Välkommen på frukostseminarium och lyssna på när våra experter inom området presenterar nyheterna. Vi bjuder på frukost från 07.30 och presentationen börjar kl.07.45.

Ur innehållet:
·       Vem kan avropa från ramavtalen och vad krävs?
·       Vilka ramavtal finns inom området?
·       Vad omfattar avtalen?
·       Vilka är de utvalda leverantörerna?
·       Vad skiljer mot tidigare avtal?
·       Hur går ett avrop till?
·       Vad ska du tänka på för att göra ett bra avrop?
·       Säkerhet och tips

Boka din plats på seminariet redan idag. Boka här
 
Föreläsare vid seminariet:

Tommy Laurell
Tommy är seniorkonsult med lång erfarenhet av arbete inom offentlig sektor. Han har som projektledare och upphandlingsansvarig genomfört stora och komplexa upphandlingar samt införanden av kommunikationssystem för flera större myndigheter och organisationer.

Kent Sävåsen
Kent är seniorkonsult och arbetar för närvarande med upphandling och avtal för Region Stockholm och Statens institutionsstyrelse. Han kombinerar kunnande inom upphandling och avtalsjuridik med lång erfarenhet av företagande inom systemutveckling.

Johan Hägglund
Johan är seniorkonsult med lång erfarenhet inom telekom. Han har bland annat grundat tre bolag inom området. Han har erfarenhet från båda sidor av en upphandling och har nyligen genomfört två upphandlingar inom Kammarkollegiets nya ramavtal för Kommunikationstjänster.

Seminariet är kostnadsfritt men uteblir du utan avbokning tillkommer en avgift på 500 kr.
 
Seminariet arrangeras av B3 Connect och B3 Sentensia. Har du frågor? Kontakta gärna Kajsa Nordström Hertzell.