27 nov 2018

Välkommen på invigning av B3s nya kontor i Göteborg

B3 växer på västkusten och vi flyttar in i nya lokaler vid landmärket Pagoden.


Detta vill vi fira med en invigning samt erbjuda dig seminarier kring digitalisering ur olika verksamheters perspektiv. Kom och mingla, lyssna på intressanta föreläsare och fira in vårt nya kontor tillsammans med oss. 
Passa på att träffa våra medarbetare, andra kunder och partners. God mingelmat och trevligt sällskap utlovas.

TID OCH PLATS
Tisdag 27 november 2018
Kl: 15:00 invigningen startar
B3 Consulting Göteborg,  Kämpegatan 6 i Göteborg 

Agenda:
Spåren är parallella och vilket spår du vill gå på väljer du i anmälningslänken nedan

15:15 - 15:55
Digitalisering av vården – ja vi kan, ja vi vill, ja vi törs
Talare: Ragnar Lindblad från VGR
Kommer tekniken att hjälpa oss i en så mänsklig verksamhet som vården?
Kommer våra ledare och chefer att orka och våga?
Hur kan vi möta invånarnas förväntningar?

15:15 - 15:55
AI - Hot eller möjlighet?
Talare: Magnus Lenngren från Collector
Om data är den nya oljan så är maskininlärning raffinaderiet som skapar bränslet till vår nya digitala värld. Men vad händer när vi inte längre kan förklara hur algoritmerna som styr mer och mer av samhället faktiskt fungerar?
Magnus ger en inblick i vilka möjligheter som finns och vad man behöver tänka på när maskinerna blir smartare än de som bygger dem.

16:15 - 16:55
Varför behöver HR och verksamhet vara en lika stor del av digitaliseringen av arbetsplatsen som IT?
Talare: Jonny Mattes från B3
Arbetsplatsen är i förändring, idag behöver vi kunna jobba på fler platser förutom vid ett skrivbord på kontoret! Vad behövs för att möjliggöra ett nytt arbetssätt? Hur bemöter vi de nya generationerna som kommer ut på arbetsmarknaden?
Jonny berättar om hur man kan skapa rätt förutsättningar för en digital arbetsplats ska ge verksamheten rätt förutsättningar för att nyttja förändringen.

16:15 - 16:55 
En bra dag på jobbet
Talare: Magnus Haglund från Microsoft
Du får svar på frågan "Vart är den digitala arbetsplatsen på väg?" - en inspirationsdragning med föraning om vad som kommer när det gäller den digitala arbetsplatsen. Den belyser också vikten av transparens och vikten av att organisationer har en aktiv ledning i frågan kring digitala arbetsplatsen. 

16:15 - 16:55 
En dålig dag på jobbet
Talare: Predrag Mitrovic från Microsoft
Säkerhet har vi hört är bra och något vi skall vara uppmärksamma på MEN är det någon som tänker RÄTT säkerhet? Hur får vi produktivitet utan kompromissa om säkerheten? Nya tekniken driver förändring av affärsmodeller och utmanar oss att ta nya risker som kräver modern säkerhet. Lyssna till varför säkerhetshot är en fråga för företagens ledningsgrupper.

 ANMÄL DIG HÄR

Varmt välkomna!


/Annette Mårdbrink, Silvia Modin, Michael Olsson, Ronnie Eliasson, Ola Löwing, Martin Henningsson och Martin Stenström samt medarbetare från B3 Consulting Group