30 maj 2018

Power Woman står bakom design av årets Ironmandräkt

I augusti går Ironman i Kalmar av stapeln och Team B3 representeras i år av mer än 20 startande! Årets tävlingsdräkt har tagits fram av Power Woman och är unik för just Team B3.

Power Woman har sedan 2014 designat kläder för cykling, simning, löpning och triathlon, med en stark tro på att vi klarar mer än vad vi tror, så länge vi struntar i alla utformade begränsningar. Fram tills nu har Power Woman designat sportkläder för kvinnor för att förbättra deras förmåga, form och kraft, men den här kollektionen är unikt framtagen för B3, både för kvinnor och män. 

"Vi är så stolta över att ha vår Power Woman design på Team B3's nya Ironmandräkter. Vi önskar dem stort lycka till med sin träning och fortsätt sprida det fantastiska zebramönstret till världen, både till män och kvinnor!" 

På B3 har den nya, annorlunda dräkten tagits emot med stolthet. Det är ett sätt att hylla olikheter och energi, samtidigt som bakgrunden hela tiden varit att lyfta fram hur viktig jämställdhetsfrågan är hos oss på B3.

I Kalmar finns landets enda Ironmantävling på fulldistans. I år avgörs tävlingen den 18 augusti 2018. Tävlingen består av 3.8 km simning i öppet vatten, 180 km cykling genom Kalmar och Öland samt avslutningsvis 42 km löpning i och runt Kalmar centrum. När årets deltagare går i mål, har 40 personer på B3 Consulting Group genomfört loppet.