14 nov 2018

Frukostseminarium - Machine Learning och AI med hjälp av Azure

Att förbereda sin verksamhet för Machine Learning och artificiell intelligens kan kännas som ett stort steg. Under denna frukostdragning går vi igenom förberedelser och metoder som hjälper dig att våga ta första steget.

 

Trender inom IoT, ML och AI har redan ändrat sättet man använder sin information inom många verksamheter.

Många vill jobba mer med machine learning och AI, men inte många har kommit igång ännu! För de flesta finns det ändå en rad lågt hängande frukter som ännu inte plockats och grunderna finns ofta också redan på plats. 

Machine learning, eller avancerad dataanalys som det också kallas är tjänster som fungerar både i molnet och på onprem miljö. Det går förhållandevis snabbt att komma igång med att ta fram insikter i din data som är betydligt mer intressanta för verksamheten än vad de vanliga Business Intelligence lösningarna kan ge.

Att förbereda sin verksamhet för machine learning och artificiell intelligens kan kännas som ett stort steg, under denna frukostdragning går vi igenom förberedelser och metoder som gör detta möjligt. 

Talare: Birger Arvidsson- Affärsutvecklare och senior konsult inom Azure, AI och Data analytics.

Riktar sig till dig med intresse för AI och ML i roller såsom innovatör, arkitekt eller med en ledande roll inom verksamhetsutveckling.

TID OCH PLATS
Onsdag 14 november 2018
B3 Consulting Group, Kungsbron 2 i Stockholm

Agenda:
08.00 Kaffe och frukost serveras
08:15  Dagens ämne Machine Learning i Azure
09:00 Frågestund
09:15 Avslut

 ANMÄL DIG HÄR