04 sep 2017

Möt oss på E-förvaltningsdagarna

B3 Sentensia medverkar på E-förvaltningsdagarna den 11-12 oktober på Stockholmsmässan.

Möt oss i utställningen och kom gärna och lyssna på vår föreläsning tillsammans med Flens kommun.


Flens kommun tar de ”självklara” digitaliseringsgreppen

Den lilla kommunen driver sedan ett par år tillbaka ett sammanhållet projekt för att införa en modern e-förvaltning med fokus på medborgarperspektivet samtidigt som man vill flytta ut systemstödet i molnet.
Resan är hittills framgångsrik men har även mötts av stora utmaningar. Ta del av de samlade erfarenheterna från digitaliseringsarbetet.

Praktikfallet presenteras under seminariespåret E-förvaltning i praktiken. Föreläsare är Urban Bertling, CIO, Flens kommun och Jörgen Samuelsson, VD, B3 Sentensia


Vi hoppas givetvis att du vill komma och lyssna. Som kund  eller partner till oss kan du erhålla en deltagarrabatt på 1200 Kr . Ange "SMART PARTNER" i rutan för rabattkod och skriv  B3 Sentensia i rutan för partnerrabatt. Anmälan görs här.eFörvaltningsdagarna är Sveriges största konferens och mötesplats om e-förvaltning och digital transformation. Välkommen att ta del av programmet som är särskilt framtaget för dig som arbetar med verksamhetsutveckling, digitalisering, IT och införandet av medborgarnära e-tjänster inom Sveriges offentliga förvaltningar.

Här hittar du mera info och anmälan