04 sep 2017

Möt B3IT på Cisco Connect

Möt oss i vår monter för att prata värdehöjande resultat med digitalisering och prova senaste VR-lösningen för Retail – Butiksnärvaro-konceptet med VR-glasögon - i samarbete mellan SAS Institute, Cisco och B3IT.

Här ser du på ett mycket konkret sätt hur affärsanalys kan användas i realtid för att fatta snabbare och bättre beslut: Se hur problem uppstår med förslag på lämpliga åtgärder, kopplat till ett visionärt budskap baserat på verkliga händelser.

KORT OM CISCO CONNECT
Framtidssäkra din verksamhet genom Säker Digitalisering

Digitaliseringen förändrar spelreglerna för näringslivet och den offentliga sektorn fundamentalt och det finns inget slutdatum. På Cisco Connect visar vi hur man kan utveckla sin verksamhet långsiktigt med inspiration, trender och affärsmodeller. Lär dig mer hur du strategiskt framtidssäkrar din verksamhet genom Säker Digitalisering.

Cisco bjuder in till en heldag på Kungliga Musikhögskolan med internationella keynotes, strategiska och tekniska sessioner, utställare, demos, nätverkande och musikunderhållning från några av Sveriges mest lovande unga musiker. En dag du helt enkelt inte vill missa!

På Cisco Connect kan du:

  • Fördjupa dig inom affärsstrategi och teknik
  • Nätverka med kollegor och andra ledande IT-företag
  • Träffa Ciscos experter och partners
  • Titta på Cisco live demos och klämma och känna på produkterna

Läs mer om Cisco Connect och anmäl dig här! Glöm inte att ange kod B3ITCC när du anmäler dig. 

ANMÄL DIG HÄR!

Tid: kl. 08.00-17.00. Efter kl 17.00 bjuds det på Connect-mingel där du får njuta av förstklassig musik framfört av elever från Kungliga Musikhögskolan.

Vi ses på plats!