26 okt 2016

Möt B3IT på Microsoft TechDays

Välkommen att besöka B3ITs monter på Microsofts stora konferens Tech Days, den 16-17 november på Kistamässan.
Vi finns på plats redan på pre-conferencen dagen innan och sedan möter du oss i vår StarWars-inspirerade monter.

B3IT har idag en nära relation med Microsoft och hög kompetens inom bland annat Azure, SQL Server, SharePoint och Power BI samt Skype for Business och Office 365.

Vi berättar gärna mera om hur vi arbetar tillsammans med stora företag och organisationer som t ex Volvo, Ericsson, If, Svenska spel, SEB, H&M, Försäkringskassan, SLL, Scandic Hotels, ICA och SF Bio. B3IT finns i monter nr A13 på Microsoft Tech Days, precis framför de stora föreläsningssalarna M1 och M2.

PS. Vill du utvecklas i din konsultroll är du välkommen till B3IT. Idag är vi 350 seniora konsulter som erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom IT och Management och vi vill gärna bli fler! Hos oss möter du riktigt duktiga medarbetare och en stark företagskultur med fokus på wellness, entreprenörskap och personlig utveckling. B3IT har fått utmärkelsen DI Gasell 5 år i rad och 2016 blev vi utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser i medarbetarundersökningen GPTW, Great Place To Work.

PS 2 Är du nyfiken på vem som byggt den fina R2D2-roboten? Han heter Micke Askernäs och här kan du höra honom berätta lite om sin passion att bygga robotar: https://www.youtube.com/watch?v=MyA4zN9nX6w&feature=youtu.be

#CLOUD #ANALYTICS #MIGRATION #INTEGRATION #COLLABORATION