13 dec 2016

B3IT noteras på Nasdaq Stockholm

Efter sex månader på Nasdaq First North Premier byter B3IT till huvudlistan på Nasdaq Stockholm. Första dag för handel är den 14 december 2016.

– När vi noterade bolaget tidigare i år fick vi ett väldigt positivt mottagande av både institutioner och privatpersoner, inklusive mer än hälften av våra medarbetare som valde att investera i bolaget. När vi nu tar nästa steg och genomför aviserat listbyte är det med avsikten att möjliggöra för ett breddat institutionellt ägande, och för en ökad likviditet i aktien, till gagn både för befintliga och nya ägare, säger Sven Uthorn, vd och koncernchef.

B3ITs aktier kommer att handlas under samma kortnamn och ISIN-kod som tidigare; B3IT, respektive; SE0008347660. Segmentet är Stockholm mindre bolag. Inga aktier kommer att emitteras i samband med listbytet och aktieägare i B3IT behöver inte vidta några åtgärder med anledning av noteringen på Nasdaq Stockholm.

Läs hela pressreleasen här. Mera info finns i prospektet som du hittar på ir.b3it.se under Rapporter och presentationer.