10 dec 2015

B3IT vinner pris som bästa Cloud-partner

På Oracles kund-och partnerdag på Friends Arena vann B3IT priset som Oracle Cloud Partner 2016. Vi är fantastiskt glada över priset, det är en stor dag för oss, säger B3IT Innovations vd Tommy Sarenbrant.

Tommy Sarenbrant och Helena Lagman från B3IT Innovation jublar på Friends Arena

Hur känns det att vinna priset?

- Vi är fantastiskt glada för det. Vi på B3IT har kämpat hårt med att etablera en bred kunskap inom Cloud-lösningar och det känns jättekul att vår satsning på Oracle Cloud nu uppmärksammas. Det är en stor dag.

Var det första gången?

- Det är första gången priset delas ut och därför känns det extra speciellt. Vi har under de senaste tio åren växt vår verksamhet till över 40 Oracle-konsulter inom väldigt många områden.

Vad betyder vinsten för er som företag? 

- För B3IT Innovation betyder det priset som årets CloudPartner 2015 väldigt mycket. Hela vår verksamhet går ut på att leverera de bästa lösningarna till våra kunder och Oracles plattform ger oss en bra grund att stå på. De var sena på banan men har kommit starkt. Priset ger oss en tyngd i vårt erbjudande och våra kunder förstår förhoppningsvis vilken investering vi på B3IT gjort kring molnlösningar. 

Varför får ni priset, tror du? 

- Långt hårt arbete i kombination med en fantastiskt rolig reklamkampanj som går under namnet ”Flying to the cloud” där vi spelat in en kul reklamfilm i Bodyflights vindtunnel i Bromma. Vi försöker göra allt det komplexa kring cloud enkelt. Vidare så har vi väldigt många nöjda kunder och det har troligtvis gett eko hos Oracle. 

Hur ska ni försöka göra för att vinna nästa år igen?

- Att få ett pris i den viktigaste kategorin ”Cloudpartner of the Year” var stort. Om vi ska ha chansen att ta emot priset igen nästa år så behöver vi leverera upp en rad med bra kundcase och ännu fler success stories kring Oracles Cloudlösningar, och det ska vi klara.