11 maj 2015

B3IT förstärker ledningen med ny COO

IT- och Managementkonsulten B3IT förstärker nu koncernledningen med Gunilla Bjerre som COO, Chief Operating Officer. 

I den nya COO-rollen på B3IT kommer Gunilla att ansvara för koncernens operationella effektivitet med fokus på försäljning, kundvård och leverans av konsulttjänster i de 13 dotterbolagen. 

- Med 260 medarbetare och en fortsatt stark tillväxt känns det som ett naturligt steg att förstärka koncernledningen på B3IT med en erfaren COO, säger Sven Uthorn, VD på B3IT. För att kunna fortsätta växa med kvalitet måste vi förstärka både management, struktur och processer. 

Gunilla för med sig en gedigen erfarenhet från konsultbranschen där hon under många år var operativ chef på Acando. Bland de tidigare arbetsgivarna finns E&Y Management Consulting samt WM-data. Hon kommer närmast från en roll som CEO på Comactivity och Gunilla innehar även ett antal styrelseuppdrag i konsult- och programvaruföretag.

- Jag ser väldigt mycket framemot att vara med och utveckla B3IT mot dess vision att bli Sveriges bästa konsultbolag, både för våra kunder och våra medarbetare, säger Gunilla Bjerre.

För mera information eller en kommentar
Kontakta gärna Gunilla Bjerre på tel 072-551 06 78, E-post: gunilla.bjerre@b3it.se eller Sven Uthorn på 070-899 3670, E-post: sven.uthorn@3it.se