15 jan 2014

Seminarieinbjudan Oracle 12c

Nya ORACLE 12c ger dig bättre prestanda och stora besparingar i tjänster och drift. Här möter du experter från Oracle och B3IT som visar hur du bäst utnyttjar möjligheterna.

Dessutom bjuder vi på en inspirationsföreläsning om hur du håller formen 40+ med MATTIAS SUNNEBORN, en av Sveriges främsta friidrottare med 21 SM-Guld, EM-Guld och VM-Silver, aktuell i TV-serien "Mästarnas Mästare".

B3IT, Kungsgatan 27, STOCKHOLM. Torsdag 13 februari kl 14.00 – 18.00.

Det händer mycket i Oraclevärlden just nu. Flera tekniska nyheter ger stora möjligheter för dig som använder Oracles produktsvit. Under seminariet delar vi med oss av guldkornen du inte får missa!

Hur utnyttjar du möjligheterna i Oracle 12c?
Det har skett stora förändringar med flera nyheter i Oracle 12c! Vi berättar om varför du bör göra en uppgradering och ger förslag på hur du kommer igång.

Vad gör Oracle inom BI och Big Data?
Upptäck Oracles nya verktyg som bättre åskådliggör stora ostrukturerade datamängder. De nya analysmöjligheterna gör att många bolag ser på sin verksamhet på ett helt nytt sätt! Vi berättar vad Oracle gör inom heta områden som Business Intelligence & Big Data.

Vilka är fördelarna med Engineered Systems?
Nu är det hög tid att inkludera systemdiskussionen med mjukvaran. Oracle är ledande inom paketerade lösningar där maskinvara och support sömlöst designas och optimeras med deras mjukvaror. Vi berättar vad det innebär för dig och vilka möjligheter det ger.

Seminariet leds av mycket kunniga talare:
Niclas Fredsberg, Oracle - Specialist på databaser med hög tillgänglighet och cluster. Utbildar för Oracles databaser och Solaris.
Per Fahlström, Oracle - Specialist och presale för Oracles server och storagelösningar samt Engineered Systems.
Lars Blomqvist, B3IT - Expert som demonstrerar 12c container database.
Hans Andersson, TD Azlan - Licens och Oracle affärsspecialist. Ansvarar för licensutbildning och infrastrukturoptimering för Oracles partners.

Mattias Sunneborn - arbetar idag som tränare, utbildare och inspiratör. Han blev 1991 första svensk över 8 meter i längdhopp. Efter 21 SM guld, 1 EM guld, 1 VM silver och nordiskt rekord med 8.21 avslutade Mattias sin elitkarriär. Vid 35 års ålder gjorde han comeback och är nu tillbaka i landslaget som 43-åring! Mattias drivs av att få andra motionärer att utveckla sin snabbhet och explosivitet. 

KONTAKT
Tommy Sarenbrant, B3IT Innovation. Tel: 073-201 80 09. E-post: tommy.sarenbrant@b3it.se

ANMÄLAN
Anmäl dig redan idag via formuläret här nedan!