08 okt 2014

B3IT medverkar på Radar Summit 2014

B3IT är med som talare och utställare på den stora CIO-konferensen Radar Summit som hålls i Stockholm den 4 november.

B3ITs seminariepass leds av Ragnar Lindblad, VD på B3IT Healthcare, som berättar om vad som egentligen skapar framgång i större förändringsprojekt: Att leda förändring eller att förändra ledningen.

Får vi bjuda dig på årets IT-händelse?

Radar Summit är Nordens största IT-event. Eventet samlar landets ledande beslutsfattare, påverkare och leverantörer för att tillsammans utvecklas, nätverka och påverka de trender som är mest aktuella och kommer att ha störst genomslag inom IT på den svenska marknaden under 2015.

Över 600 CIO:er och IT-beslutsfattare kommer att finnas på plats på seminariet. Tillsammans med 40 av landets ledande leverantörer och de främsta experterna kommer vi att bjuda på insikter och nya kunskaper runt de spännande utmaningar som möter oss under 2015.

Eventets fokus ligger på de trender inom IT-området som är hetast under det kommande året. Du kan se fram emot en heldag full av spännande dragningar med fokus på erfarenheter, kundcase, intressanta möten och en och annan överraskning.

Radar Summit ger en unik möjlighet att utvecklas tillsammans och vi på B3IT vill gärna bjuda dig eller någon från din IT-organisation som deltagare. Vi har ett begränsat antal VIP-platser till förfogande. Hör av dig snarast till din kontaktperson på B3IT eller maila oss på events@b3it.se

Radar Summit 2014 hålls den 4:e november på Münchenbryggeriet, Stockholm.

Läs mer om Radar Summit 2014 på: www.radarsummit.se