20 maj 2014

Åtta från B3IT springer Stockholm Marathon

TeamB3IT ställer upp med åtta deltagare i Stockholm Marathon den 31 maj 2014. För vissa är det premiär medan andra löpare är mera rutinerade.


Pressfoto ASICS Stockholm Marathon: Tommy Berlin
 

-  Vad kul det ska bli, Stockholm Marathon är ju årets höjdpunkt, säger Ingela Gahne, Java-utvecklare på B3IT Innovation. Det här blir min 13:e mara i Stockholm. Förra året hade jag 3.41 och hoppas kunna förbättra det, helst under 3.26 som är snitt-tiden på mina tidigare 12 lopp, men det blir tufft!

-  För mig blir det första gången jag springer Stockholm Marathon så jag har ingen aning om hur man ska lägga upp loppet, säger Örjan Sternemo, systemarkitekt på B3IT Connexions. Men, det är ju därför vi har rutinerade löpare som Ingela och Fredrik att lägga oss bakom och igla sig fast i så länge det gårJ

Årets lopp blir det största som någonsin genomförts i Stockholm med 21 942 löpare från 93 länder! Här är hela gänget från B3IT som springer Stockholm Marathon 2014 varav fyra är IronMan:

Kasper Oscarsson
Örjan Sternemo
Tommy Sarenbrant (IronMan)
Ingela Gahne
Henrik Ernerot (IronMan)
Björn Ruthström (IronMan)
Morgan Peterson
Fredrik Blomgren (IronMan)

KORT OM ASICS STOCKHOLM MARATHON:
Den vackra banan på 42 195 meter går två varv i Stockholms innerstad med start och mål vid Olympiastadion på Östermalm. Fina åskådarplatser finns t ex längs Strandvägen och Skeppsbron. Första start är 12.00 och de bästa löparna väntas gå i mål på cirka 2 timmar och 15 minuter.