25 jun 2013

Nu startar B3IT:s nya teknikblogg

B3IT:s nya teknikblogg rapporterar direkt från Microsoft Build

Den 26-28 juni är det dags för Microsoft Build, den stora utvecklarkonferensen i San Francisco som samlar flera tusen deltagare från hela världen. På plats finns även några representanter från B3IT:s Microsoftteam som kommer att rapportera direkt från konferensen på B3IT:s nya teknikblogg.

- Tanken med den nya bloggen är att marknadsföra vår tunga kompetens inom Microsoft-området och skapa intresse kring Microsoft-relaterade frågeställningar och lösningar säger Fredrik Blomgren, Affärsområdeschef Microsoft på B3IT.

Främst vänder sig bloggen till tekniskt intresserade personer och det blir därför en skön blandning av aktuella tekniktips med intressanta analyser kring nya produkter och trender i Microsoft-sfären.

- Vi har vuxit starkt inom Microsoft-området de senaste åren och idag jobbar ca 75 av våra konsulter på heltid med Microsoft-baserade teknologier och produkter, fortsätter Fredrik.

- Vi är idag GOLD-partner med Microsoft inom Data Platform-kompetensområdet och Silver-partner inom Application Development. Nu satsar vi vidare och har god chans att växa ytterligare inom området då många av våra konkurrenter har kämpat i rejäl motvind under Q1/Q2 2013. B3IT har under den här perioden haft en god beläggning och dessutom vunnit en rad vägledande affärer vilket vi gläds enormt över!

Microsoft Build Developer Conference har i år temat: The Next Generation of Modern Apps. Här kan du läsa mera om konferensen hos t ex C/Net