11 feb 2013

B3IT Dalarna anställer svensk Ironman mästare

- Jonas Djurback rekryteras som ny konsult


IT-konsultföretaget B3IT fortsätter växa och anställer fler och fler seniora IT-konsulter. Senast ut i den snabbt växande skaran seniorkonsulter inom IT och management är den svenska mästaren och rekordhållaren i Ironman-distans, Jonas Djurback. Jonas Djurback har en lång erfarenhet som IT-konsult från bl a Logica och börjar nu som seniorkonsult hos B3IT i Dalarna. Med Jonas kompetens inom Intelligenta Transport System (ITS) stärker IT-konsultbolaget upp sitt erbjudande ytterligare.

Jonas Djurback, från Falun, har nyligen anställts som ny seniorkonsult hos B3IT Dalarna. Jonas kommer närmast från en tjänst som systemutvecklare på Logica där han ansvarat för Logicas ITS–plattform (Intelligenta Transport System) MoveITS. Med Jonas kompetens inom Intelligenta Transport System stärker IT-konsultbolaget upp sitt erbjudande ytterligare.

- Det ska bli fantastiskt spännande att få arbeta på B3IT, ett IT-konsultbolag fyllt av drivna och duktiga medarbetare och som precis som jag gillar att utmana mig själv både karriärmässigt och idrottsligt. B3IT är ett spännande IT-konsultbolag med fokus på seniora konsulter som önskar vidareutvecklas i denna ständigt föränderliga bransch, säger Jonas Djurback, ny seniorkonsult på B3IT i Dalarna.

- Vi är väldigt entusiastiska att få ombord Jonas. Med Jonas gedigna kompetens som konsult inom bl a ITS kommer vi stärka vårt erbjudande ytterligare. ITS är ett område som är ständigt utmanar tekniken och hur vi tillämpar den för att bygga ett bättre transportsystem och samhälle. Det passar oss väldigt bra.  säger Dan Hallin, VD för B3IT Dalarna.

Förutom IT-konsult så är Jonas också svensk mästare och rekordhållare i Ironman. Jonas har dessutom sedan tidigare ett antal SM-guld på de kortare distanserna, i olympisk och sprint. Jonas kommer givetvis vara ett tillskott i Team B3IT, företagets satsning på aktiviteter för de anställda som kretsar kring temat wellness. Team B3IT använder sig av flera namnkunniga idrottare och inspiratörer för att inspirera och engagera sina anställda.

B3IT, som startades 2003, är ett IT-konsultbolag som erbjuder konsulttjänster inom management och IT. B3IT verkar inom kompetensområden som IT-ledning, telekom, systemutveckling, databas, mobilitet, healthcare samt projekt- och förändringsledning. Nu utökas erbjudandet ytterligare med digitala kanaler. 

För mer information, vänligen kontakta:

Dan Hallin

VD, B3IT Dalarna AB

Tel: 070-270 77 70

Email: dan.hallin@b3it.se