Vårt erbjudande

Vi jobbar med helheten – och gärna i team

Ta ledning i den digitala eran. B3 Vibe erbjuder expertis inom digitalisering för företag och organisationer både inom systemutveckling och management.

Erfarenhet

Kompetens och kontinuerligt lärande är viktigt för att skapa förtroende och trygghet hos kunder och bland kandidater. Vi är trygga i vår egen kunskap och delar gärna med oss av den.

Energi

Med entusiasm, engagemang och driv skapar B3 tillsammans med medarbetarna en kultur av förnyelse, uppmuntran och välbefinnande.

Olikheter

Mångfald berikar och vår starka övertygelse är att människor med olika bakgrund, utbildning och intressen tillsammans kommer att skapa det bästa resultatet. Men det blir också roligare på jobbet.

Hur kan vi hjälpa er?

Hos B3 möter du några av de vassaste konsulterna i branschen. Du får stöttning på hela resan, från analys och strategi till förändringsledning och utveckling av nya digitala plattformar som kan ta din verksamhet till nya nivåer. Som konsulter verkar B3 i rollen som rådgivare, tjänsteleverantör eller samarbetspartner. B3 Vibe har snart funnits i 20 år. Vi har vårt kontor i Sundsvall och vi samarbetar med kunder på plats och online i hela Norrland.

Hans Danielsson säljansvarig på B3 Vine

Hör gärna av dig för mer information

Hans Danielsson

hans.danielsson@b3.se
070-215 35 95