Etikett

B3 Mobile

Vi hjälper kunderna att utveckla nya lösningar eller vidareutveckla befintliga appar, för alla branscher och olika slags verksamheter. Genom samverkan mellan olika kompetenser inom B3, kan B3 Mobile stötta kunderna på deras digitala resa med allt från UX/användarupplevelse och design till utveckling, test, projektledning och förvaltning.

FöretagKultur

Hur är det att jobba hos oss

2020 grundade Camilla Landén B3 Mobile som en start up inom B3. Inom kort tid har hon lyckats att attrahera och bygga upp ett starkt gäng med fokus på app-utveckling.

På B3 Mobile så jobbar vi mycket med teamkänsla och sammanhådling. Vi har en gemensam dag minst en gång i månaden. Vi samlas och delar erfarenheter. Det kan vara utmaning man tar med sig från sitt uppdrag där man sitter eller ett spännande hobbyprojekt som man vill ha med och delar. Vi har även veckorvisa digitalla och physiska fikor. Så att vi vet att vi ses minst en gång i veckan. Vi gör lite större sak i minst en gång i månaden. På så sätt får vi en bra koll på varandra och säkerställer att alla trivs och mår bra också möjlighet att ställa frågor och en informationstillfälle.

Vi jobbar mycket med kompetensutveckling, du kommer att vidareutvecklas och utforska de senaste teknikerna tillsammans med hela teamet. Du får ett stort ansvar och arbetar både individuellt och i större team. Vi tror att vår energi och nyfikenhet, vårt sätt att välkomna olikheter och vår vilja att dela med oss av våra erfarenheter bidrar till att skapa en miljö där alla, inklusive du, kan växa och utvecklas.

För att se flera aktiviter och bilder vi håller på, besök gärna vår LInkedIn! Länk till annan webbplats.

Kontakta gärna mig för mer information

Camilla
Landén

camilla.landen@b3.se
070-222 1332