B3 Innovation

B3 Innovation

B3 Innovation är ett gäng härliga specialister som fokuserar på systemutveckling inom Java och JavaScript. Här arbetar nyfikna kollegor som vill tillhöra en gemenskap och utvecklas som individer. Några har barn, andra gillar att tävlingscykla. Vissa umgås i vår bokcirkel och de flesta vill fördjupa sig inom tekniken. Vi tror att balans i livet är en förutsättning för att må bra som människa. Vi är inte de bästa på hierarkier eller toppstyrning, men så mycket bättre på utveckling. Och dessutom är vi utsedda till Sveriges 3:e bästa arbetsplats. Vill du bli en del av oss?

Vill du bli en av oss? Vi söker nya kollegor!

Är du en lyhörd och nyfiken javautvecklare?

Frontendutvecklare inom moderna js-ramverk

Gillar du rollen som fullstackutvecklare inom Java/Javascript?

Värme, humor och Java(Script)

De bästa systemen byggs av människor som inte bara är de bästa utvecklarna, utan som också mår bäst. Därför sätter vi på B3 Innovation medarbetarnas hälsa, skrattmuskler och välbefinnande främst. Det gör att kundernas system också mår bra och att vår verksamhet kan fortsätta växa och leverera branschledande systemutvecklingstjänster.

Alltid hungriga
Nej, vi är inga kylskåpsplundrare, men vi som arbetar hos oss är teknikhungriga experter som ständigt vill utvecklas, utmana oss själva och ha kul på jobbet samtidigt som balansen i livet ska finnas. Vi är nyfikna och försöker alltid hitta nya och smartare vägar framåt. Och gärna tillsammans med andra kreativa kollegor. Låter detta som en beskrivning du gillar? Bra!

Kompetenssymfoni med hjärta
B3 Innovation har förmodligen ett av Sveriges mest erfarna utvecklingsteam inom Java och JavaScript, med lika bred som djup kompetens. Konsulterna kompletterar inte bara varandras kompetenser i perfekt symfoni, de arbetar och trivs tillsammans i hjärtlig innovativ harmoni. För att upprätthålla spetskompetensen dirigeras melodier av utbildning och kompetensdelning så att medarbetarna kan vara med och driva tekniken framåt.

För att vi bryr oss
Jämställdhet och hållbarhet är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Våra ledare och konsulter är aktiva i att driva frågorna i såväl inkluderingsråd som olika projekt. Här kan du delta i inkluderingsnätverk och engagera dig i initiativ som exempelvis Changers Hub och Women in Tech.

Quotation white(mindre, till Citat infobox)

Hos oss slipper du tjatiga chefer.

LEDNINGEN PÅ B3 INNOVATION

Hemvist för människor som värdesätter energi, olikhet och frihet

Vår organisation är platt med högt i tak, så att alla blir delaktiga och lyssnade på. Vi har hög energi och gillar olikheter för att berika vår vardag och oss som individer. Alla hos oss bidrar med sina olika erfarenheter för att ständigt förbättra oss och bli det mest eftertraktade konsultbolaget för kollegor och kunder.

Som konsult ges du också stor frihet att fatta många egna beslut. Till exempel över din kompetensutveckling, hur mycket du vill arbeta och vilka kunder du vill jobba med. Många har varit egna företagare tidigare, några är återvändare (efter att ha provat andra arbetsplatser) och andra har arbetat på konsultbolag eller produktbolag. Våra medarbetare uppskattar en miljö där alla behandlas som vuxna människor och kan vara med och påverka beslut som berör dem själva.

Vi stöttar och sporrar varandra mot nya framgångar och gör mycket roligt tillsammans. Exempelvis ordnas regelbundet wellnessresor, liksom kulinariska, kulturella och kompetensutvecklande upptäcktsfärder. Vi vill att du ska ha kul på jobbet!

Att B3 Innovation fått till rätt recept för en hälso- och trivsam arbetsplats vittnar våra väldigt höga resultat i årliga medarbetarundersökningar. 2021 fick vi pris som Sveriges 3:e bästa arbetsplats i medarbetarundersökningen genomförd av Great Place To Work (GPTW).

B3 INCLUDE

__

B3s arbete med inkludering

Vårt erbjudande

__

Quotation white(mindre, till Citat infobox)

Av utvecklare, för utvecklare

B3 TechTalks

Vi på B3 hade planerat ett utvecklarkonvent för våra närmare 300 utvecklare inom olika tekniker. Men som alla vet kom ett virus som tvingade oss att ändra planerna. Men vi ställer inte in, vi ställer om.

Nu kör vi dessa seminarier som kortare digitala webinarier istället och väldigt mycket oftare. Oftast flera gånger per månad faktiskt. Så ofta att man kan välja och vraka i de områden som är mest intressanta och ändå ständigt hålla sig uppdaterad. Webinarierna presenteras mestadels av våra kompetenta utvecklare och tekniker vilket är den optimala formen av kunskapsdelning. Några webinarier kommer att spelas in och delas öppet för den som är intresserad, så håll ögonen öppna så att du inte missar dessa spännande föreläsningar. Du kan läsa mer om B3 TechTalks och våra event här Länk till annan webbplats..

About B3 TechTalks
B3 TechTalks is a developer community organized by and for techies working at B3 Consulting Group. It’s a multi track deep dive into the latest in development and tech. A get-together where developers and technical leaders can exchange experiences and knowledge.

Kontakta gärna mig för mer information

Helena Lagman