B3 Init

B3 Init

För oss handlar utveckling lika mycket om människorna som utvecklar som om tekniken och plattformarna vi utvecklar med. Vi tycker om att dela kunskap med varandra – då blir både vi och tekniken bättre.

Vi utvecklar och erbjuder expertkonsulter

Främst inom följande områden:

IT- och informationssäkerhet

 

 

Systemutveckling

 

 

Infrastruktur och automatisering

 

 

DevOps

 

 

Agil ledning

 

 

Vi är B3 Init

Vi på B3 Init har en kultur som genomsyras av kontinuerligt lärande och sammanhållning. Vi hjälper varandra att utvecklas med aktiviteter som t.ex. interna och externa teknikseminarier, utbildningar, kulturella och sociala aktiviteter samt löpande omvärldsbevakning.

Vi blev 2021 rankade som Sveriges tredje bästa arbetsplats enligt Great Place to Work. Vi tror att om alla ges utrymme att vara sig själva så ökar vi också medkänslan och var och en kommer bättre till sin rätt. Därför satsar vi hårt på mångfald och diversifiering – ju mer olika vi är, desto starkare är vi tillsammans! Det är viktigt för oss att våra kolleger får uppdrag och kunder som de trivs med och där de känner att de kan utvecklas.

Vi strävar alltid efter att lära oss och utvecklas. Därför ordnar och deltar vi i konferenser, seminarier, utbildningar, etc där vi får möjligheten att lära känna varandra bättre och lära oss tillsammans. Init-skolan, som hålls 1–2. gånger i månaden, är en central del av kulturen där de som vill delar med sig av kunskap och utmaningar i livet och arbetslivet. Som Init-konsult har du hela tiden tillgång till den samlade kunskapen från alla dina kollegor.

B3 Init är verksamt inom många olika branscher, och har kunder bland annat inom myndigheter, fintech, detaljhandel, telekom, media och transport. Flera av medarbetarna på B3 Init är också engagerade i projekt inom open source.

Att kunna kombinera arbetsliv och privatliv är viktigt för oss. Om man mår bra och har en bra balans mellan arbetsliv och privatliv så tror vi är man ökar produktiviteten och trivseln på jobbet. Därför satsar vi på B3 Init hårt på vårt wellness-koncept som innebär att man ska kunna ha möjligheten att ta hand om sig själv, både fysiskt och mentalt, på jobbet. Bland oss frodas intressen som segling, stickning, matlagning, fallskärmshoppning, cykling, korsstygnsbroderi, ölbryggning, ridning, litteratur, botanik och mycket mer. Ju längre den listan blir desto bättre!

nyfiken på att jobba hos oss?

Se våra lediga annonser

Pil höger
Quotation white(mindre, till Citat infobox)

Tech Day by Init

FÖR TEKNIKER, MED TEKNIKER OCH AV TEKNIKER

Tech Day by Init

Tech Day by Init är eventet för tekniker, med tekniker och av tekniker som årligen arrangeras av B3 Init sista torsdagen i november. Vi har arrangerat detta event årligen sedan 2013 och bjuder in kunder, kollegor i branchen och medarbetare att deltaga.

Konceptet behåller vi traditionsenligt, en heldag med intressanta och djuplodande presentationer runt aktuella teknikfrågor - av tekniker för tekniker, med tekniker.

Vi har tills vidare pausat detta event beaktat rådande omständigheter p.g.a. pandemin.

 

Läs mer här om tidigare års event!

Partners

Våra partnerskap

Vi samverkar med partners för att både stärka vår leveransförmåga och utveckla den egna kompetensen hos våra konsulter.

Primekey Solutions

Erbjuder PKI-lösningar baserade på open source.

AWS

Vårt nuvarande partnerskap är Select Partner och ambitionen är att utveckla oss till Advanced Partner.

HashiCorp

 

 

Holm Security

Erbjuder en komplett plattform för automatiserade och kontinuerliga sårbarhetsanalyser.

Red Hat

 

 

Kontakta gärna mig för mer information

Johan Hansson