B3 Healthcare Consulting

healthcare

B3 Healthcare Consulting

Din partner för e-hälsa och digitalisering inom den svenska vården.

Våra experter stöttar dig inom:

Projektledning


 

Implementering


 

Förstudier och förändringsledning


 

Test och förvaltning


 

Strategiarbete för e-hälsa och digitalisering


 

Upphandling


 

Tillsammans utvecklar vi vården

I Sverige har vi snart världens bästa lösningar för e-hälsa. Men det spelar inte någon roll hur bra lösningarna är, om de inte införs och används på rätt sätt.

På B3 Healthcare Consulting arbetar konsulterna som förstår hur det fungerar i vården, på riktigt. Vi stöttar dig som jobbar inom vården med digitalisering och e-hälsa. Vi är i dag väletablerade i Sverige när det gäller att förbättra svensk vård genom att använda digitaliseringens möjligheter.

Möjligheter med e-hälsa
Tillsammans med dig fokuserar vi på digitaliseringens möjligheter och ser bortom de tekniska lösningarna. Målsättningen är att skapa nytta för både patienter och vårdgivare. E-hälsa är en möjlighet, inte ett mål i sig.

Kort startsträcka i hela landet
Vi vill göra vården bättre, säkrare och gränslös. Så vill vi också ha det inom vårt eget konsultbolag. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och uppdrag i de flesta regioner. På så vis kan vi ha en kort startsträcka i nya uppdrag.

Healthcare
Quotation white(mindre, till Citat infobox)
healthcare

Tillsammans skapar vi nytta för både patienter och vårdpersonal.

B3 HEALTHCARE CONSULTING

Vi förstår dina utmaningar

Behöver du stöd av en projektledare, förstudieledare eller förvaltningsledare? Då har du kommit rätt. De flesta av oss på B3 Healthcare Consulting är seniora konsulter med personlig verksamhetskunskap från hälso- och sjukvården. Vi representerar olika expertområden och förstår utmaningarna inom vården. Vi kan också stötta dig med att leda utbildningar och workshops, utföra tester eller arbeta med implementering.

Vi är personliga, passionerade, ödmjuka och gillar att bygga långvariga relationer. Tillsammans kan vi göra vården bättre.

Vill du bli en i gänget?

Humor, glädje och värme har en framträdande roll hos oss. Vi gillar gemenskapen både mellan kolleger och kunder, att träffas och dela med oss av det vi kan. Vi kallar oss alltid personliga, passionerade, ödmjuka. Låter det som en beskrivning av dig? Hör gärna av dig till oss!

På B3 Healthcare Consulting har de flesta av oss en egen bakgrund inom vården, medan andra kan ha arbetat med projektledning eller verksamhetsförbättring. Det tror vi gäller dig också. Att du är lyhörd, ödmjuk, kommunikativ och drivande är också viktiga egenskaper. Du kan leda både dig själv och andra. Och du gillar utmaningar.

Vill du veta mer?
Kika in på vår karriärsida >>  Länk till annan webbplats.
Och följ oss gärna på Linkedin >> Länk till annan webbplats.

Quotation white(mindre, till Citat infobox)
Bild på Jenny Lindquist

Digitala tjänster skapar mervärde inom vården


nyhetsbrev

Läs vårt senaste nyhetsbrev

Pil höger

VD b3 healthcare consulting

Annette Mårdbrink