Göteborg

B3s kontor i Göteborg ligger centralt vid Pagoden i början av Gullbergsvass, ett stenkast från Centralstationen. Med 40 engagerade medarbetare erbjuder vi rådgivare och specialister inom verksamhetsutveckling, digitalisering och IT.

Vi är specialister med både djup teknisk kompetens och gedigen verksamhetsförståelse och arbetar i roller som exempelvis utvecklare, systemarkitekter, projektledare och verksamhetsutvecklare.

Gemensamt är att vårt fokus ligger på att våra kunder skall känna av "B3-effekten", vilket betyder att vi med lyhördhet, engagemang och kompetens säkerställer att vi gör bäst nytta för våra uppdragsgivare!

I Göteborg finns följande B3bolag


B3 Digital Worklife
-Vi hjälper våra kunder att förändra sitt arbetssätt, få ordning på samarbetet och skapa en bättre arbetsplats - ett modernare och effektivare sätt att få jobbet gjort helt enkelt. Vi har också andra specialistkompetenser inom verksamhetsutveckling, projektledning, systemutveckling och molnteknologier.

B3 Healthcare Consulting är ett oberoende konsultbolag som levererar tjänster till svenska vårdaktörer. Vi jobbar alltid med e-hälsa – för att vi vill, kan och brinner för det vi gör! Vi kan verksamheten och vi kan e-hälsa.  Våra kompetensområden är bl a projektledning, implementering, förstudier och strategiska uppdrag inom e-hälsa och digitalisering.

B3 Cloud Services är experter på Microsofts molntjänster och stöttar organisationer i deras molnresa. Som tilläggstjänst erbjuder vi också övervakning och support via vårt Technical Assistance Center. Ytterligare en verksamhet är IT-leverans av molntjänster för privata vårdgivare.

Vi arbetar med övertygelsen att bäst effekt uppnås genom ett nära samarbete med våra kunder och vårt mål är att bygga upp och överföra kompetens till våra uppdragsgivare, så att de inte skall vara beroende av oss på sikt!