JOBBA PÅ B3

Välkommen till Årets IT-konsultbolag 2023!

Vi har ett mål att alla som jobbar hos oss ska trivas så mycket att man vaknar med ett leende på måndag morgon och vi har en prisbelönt företagskultur. Vi tror att det bland annat beror på vår energi, nyfikenhet och satsning på wellness, vårt sätt att välkomna olikheter och våra erfarenheter som vi gärna delar med oss av. Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa? Se alla möjligheter på vår karriärsida. Varmt välkommen med din ansökan!

87%

Vår medarbetarnöjdhet uppgick till 87% i den senaste mätningen

200

Varje år arrangerar B3 fler än 200 olika wellnessaktiviteter för dig som medarbetare

52

Vår eNPS, Employee Net Promoter Score, uppgick till 52 i 2023. eNPS mäter medarbetarnöjdhet på en skala -100 till +100.

Zebra

ZEBRAN PÅ B3

Storyn om zebran

2018 var första gången zebraränderna dök upp, på träningskläder till Team B3s utmaning "Från soffliggare till zebra". En prisbelönt hälsosatsning för medarbetare. Att ränderna därefter successivt blivit en del av B3s identitet och att zebran fått en plats inom B3s kultur har en självklar förklaring: Precis som B3 lyfter olikheter som kärnvärde, är mönstret unikt för varje zebra.

VILL DU JOBBA PÅ B3?

Bli en del av vårt gäng!

Är du nyfiken på att jobba på B3? Då vill vi komma i kontakt med dig! Våra 25 specialistbolag finns på 9 orter i Sverige och även i Polen och möjligheterna är många. Kika in och läs mer på vår karriärsida.

Zebra

Hör gärna av dig till vårt rekryteringsteam om du har några frågor

recruit@b3.se
Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mail.