Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Systemutveckling

Ett powerhouse inom systemutveckling

B3 har idag ett riktigt starkt team med fler än 300 konsulter inom systemutveckling och vi finns inom stora delar av Sverige. Vill du hänga med på resan framåt?

Vi hjälper kunderna att skapa nya möjligheter genom digitalisering och vi har ett brett omfång av kompetenser med allt från frontend och backend till webb och UX via DevOps och Javautveckling. Vi jobbar gärna i team eller stöttar kunderna som experter inom olika specialistområden. Tillsammans skapar vi också möjligheter till kontinuerlig vidareutveckling, spännande uppdrag och vi har kul tillsammans, det kanske viktigaste av allt! Vi tror att balans i livet är en förutsättning för att må bra som och utvecklas och vi bygger en företagskultur där medarbetarna står i centrum.

Teamwork
Helena och Kasem

FRÅN Krav till Design, Utveckling, Test och Implementation

Ledande roller

Produktägare
SCRUM-master
Projektledare

Utvecklingsroller

Webb
Arkitektur
UX/UI
Backend
Mobila appar
Integrattion

Infrastruktur

Teknisk test
DevOps

Quotation white(mindre, till Citat infobox)
Bild på Jenny Lindquist

Alla på B3 bidrar till en öppen och härlig kultur

ALICE HOLLINGWORTH, SYSTEMUTVECKLARE

Vill du bli en i gänget?

Vi har ett mål att alla som jobbar hos oss ska trivas så mycket att man vaknar med ett leende på måndag morgon och vi har en prisbelönt företagskultur. Vi tror att det bland annat beror på vår energi, nyfikenhet och satsning på wellness, vårt sätt att välkomna olikheter och våra erfarenheter som vi gärna delar med oss av. Vår kultur präglas av lärande, öppenhet och kontinuerlig utveckling. Vi är stolta över hur vi hjälper våra kunder att skapa nya möjligheter genom digital transformation och verksamhetsutveckling. Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa? Då vill vi gärna träffa dig!
Se alla våra lediga möjligheter här Länk till annan webbplats.

Kontakta oss