Specialistområde

Sitevision

B3 har lång erfarenhet av, och vi är specialister på Sitevision. Vi är också stolt Guldpartner till Sitevision AB. Vi utgår från era behov, förutsättningar och målbild i rekommendationen på passande lösning. Vi strävar alltid efter att utveckla tjänster som stärker er position, ert erbjudande och er digitala närvaro. Lösningarna ska vara användarvänliga, tillgängliga, skalbara och framtidssäkra.

Cybersäkerhet

Vi som Partner

Vårt Sitevision-team består av certifierade, erfarna och passionerade projektledare, utvecklare, designers och strateger. Vi är stolta över flera MVP-utmärkelser.

Våra Sitevision-moduler

Sitevision Marketplace Länk till annan webbplats. kan du hämta modulerna som listas nedan.

Delningsinställningar för Sociala medier

Har du råkat ut för att fel bild visas och texten som delas är irrelevant? Modulen Delningsinställningar hjälper dig att lyckas med delningen i sociala medier.

Karta för intressepunkter

Kartmodulen använder metadatavärden från sidor för att presentera information på en karta i form av kartnålar. Du kan interagera med kartnålarna för att visa ytterligare information som exempelvis länk till webbplats, adress eller brödtext.

Open ePlatform för Sociala medier

Integrera Sitevision med Open ePlatform för enklare hantering av e-tjänster. Spara tid och få kontroll över er information.

PDF-visare

Med PDF-visaren kan era webbplatsbesökare läsa PDF:er enkelt och snabbt utan att de behöver ladda ner den om de inte vill.

Hans Danielsson säljansvarig på B3 Vibe och B3 Complete

Hör gärna av dig för mer information

Hans Danielsson

hans.danielsson@b3.se
070-215 35 95