Specialistområde

Webbutveckling

En digital närvaro som imponerar och presterar på topp. Vi levererar tvärfunktionella team eller enskilda konsulter, experter på att bygga och förvalta robusta och skalbara webbplatser.

Cybersäkerhet

Hur kan vi hjälpa er?

B3 har lång erfarenhet av Sitevision. Vi är också stolt Guldpartner till Sitevision AB. Vi har också expertis inom Optimizely och Contentful. Vi utgår från era behov, förutsättningar och målbild i rekommendationen för passande lösning.

Arkitektur

Webbutveckling börjar med en stabil och solid arkitektur. Våra team skapar robusta, skalbara och lösningar för framtiden genom att använda den senaste tekniken. Med en headless-arkitektur ser vi till att ditt innehåll kan levereras till vilken enhet som helt. Genom att untnyttja SaaS-lösning hittar vi snabba och kostnadseffektiva och moderna funktioner, medan vårt tjänstelager möjliggör sömlös integration och optimering av dina affärsprocesser.

Genom våra arkitekturförslag, plattformsutvärderingar och tekniska audit utifrån säkerhet, prestanda och kostnad, bygger vi en teknisk grund som inte bara stödjer, utan även driver, er digitala strategi framåt.

Utveckling

När grunden är lagd, tar våra utvecklingsteam över och förverkligar dina visioner. Vi har lång erfarenhet av att bygga allt från enkla webbapplikationer till komplexa system med höga krav på säkerhet och prestanda. Våra tvärfunktionella team består av experter inom UX- och UI-design samt frontend- och backendutveckling. Vi arbetar agilt och säkerställer kontinuerlig leverans av optimerade och testade produkter. Genom att erbjuda CMS-plattformar anpassar vi lösningen efter dina specifika behov och garanterar en användarvänlig och snabb webbtjänst.

Lansering

Att lansera en ny webbapplikation är en kritisk fas, och vi ser till att allt är på plats för en framgångsrik start. Vi erbjuder fullständig support under lanseringen och ser till att alla komponenter fungerar sömlöst tillsammans. Våra tjänster inkluderar innehållsplanering med fokus på texter, bilder och rörligt material samt lanseringsplanering med fokus på SEO, SEM och sociala medier för att maximera er synlighet och räckvidd. Efter lanseringen fortsätter vi att stödja er med övervakning, underhåll och uppdateringar, så att ni alltid kan känna er trygga med att er webbapplikation presterar på toppnivå. Vi erbjuder även expertis för er som driver projekt själv men behöver spetskompetens för en viss roll, vilket säkerställer att ni alltid har tillgång till den kunskap som krävs.

Optimering

Efter en framgångsrik lansering är arbetet långt ifrån över. Vi vill att våra kunders webbplatser inte bara ska prestera, utan överträffa förväntningarna.

För större projekt som sker parallellt med befintlig lösning, arbetar vi strategiskt för att integrera nya funktioner utan att påverka er webbplats prestanda negativt. Ni får full återkoppling från oss, både i form av proaktiva förslag för att driva era KPIer framåt och genom reaktiv statusrapportering som ger er insikt i nedlagd tid och aktuella statusuppdateringar.

Genom vårt kontinuerliga engagemang hjälper vi er att hålla webbplatsen uppdaterad, säker och optimerad för att möta de ständigt föränderliga behoven i den digitala världen.

SÅ HÄR HJÄLPER VI VÅRA KUNDER

CMS

Vi har specialister inom Optimizely som hjälper dig att skapa dynamiska och personaliserade webbplatser. Med Optimizely kan vi optimera användarupplevelsen genom avancerad A/B-testning och datadrivna insikter, vilket säkerställer att din webbplats presterar på toppnivå.

Våra specialister inom Contentful erbjuder flexibla och skalbara lösningar för innehållshantering. Med Contentfuls API-drivna plattform kan vi skapa och leverera innehåll på ett effektivt sätt över flera kanaler, vilket ger en enhetlig användarupplevelse.

 


Vi har specialister inom Sitevision som utvecklar kraftfulla webbplatser med fokus på användarvänlighet och tillgänglighet. Sitevision är ett svenskt CMS som möjliggör snabb och enkel hantering av innehåll, vilket gör det perfekt för organisationer som vill ha en stabil och lättanvänd plattform.

Våra specialister inom Storyblok använder detta headless CMS för att skapa strukturerat och återanvändbart innehåll. Med Storyblok kan vi bygga flexibla och framtidssäkra webbplatser som enkelt kan anpassas och uppdateras efter dina behov.

Vi har specialister inom DatoCMS som levererar högpresterande och moderna webbplatser. DatoCMS är en API-first plattform som möjliggör smidig integration med olika front-end teknologier, vilket gör att vi kan skapa snabba och responsiva webbapplikationer.

Våra specialister inom Sanity utnyttjar detta kraftfulla och flexibla CMS för att bygga skräddarsydda innehållslösningar. Med Sanitys realtids samarbetsverktyg och starka API-stöd kan vi skapa dynamiska och interaktiva webbplatser som uppfyller alla dina innehållsbehov.

Anders Nilsson

Hör gärna av dig för mer information

Andreas Eriksson, försäljningschef Rebel and Bird

andreas.eriksson@b3.se
070-311 86 22