Specialistområde

Design

Använd kraften i design. Vi erbjuder tjänstedesign, UX/UI-design, tillgänglighet och innovationsarbete som förbättrar kundupplevelsen och stärker ditt varumärke samtidigt som vi säkerställer att dina digitala tjänster är användarcentrerade, estetiskt tilltalande och tillgängliga för alla.

Cybersäkerhet

9

B3 finns på nio orter i Sverige och även i Polen

800

Idag är vi 800 medarbetare i Sverige och fler än 200 i Polen.

25

Våra 25 specialistbolag hjälper kunderna att skapa nya möjligheter genom digital transformation och verksamhetsutveckling.

Tjänstedesign

Optimera dina tjänster med vår kompetens inom tjänstedesign. Vi kartlägger användarnas behov och skapar effektiva, användarcentrerade lösningar som förbättrar kundupplevelsen och stärker din verksamhet. Genom att analysera kund- och köpresor samt genomföra målgruppsanalyser, säkerställer vi att varje aspekt av tjänsten är genomtänkt och anpassad för att möta era kunders förväntningar. Vi hjälper även till med varumärkesarbete för att säkerställa att din tjänst inte bara är funktionell, utan också går hand i hand med ditt varumärkes identitet och värderingar.

UX / UI design

Våra UX/UI-designers skapar digitala upplevelser som era kunder gillar. Med en kombination av användarcentrerad design och tilltalanda estetik utvecklar vi gränssnitt som är både attraktiva och lättanvända. I vår process fokuserar vi på både användarupplevelse (UX), som säkerställer att användarna enkelt kan nå sina mål, och användargränssnitt (UI), som ser till att varje interaktion är visuellt tilltalande och konsekvent. Genom att integrera dessa två aspekter skapar vi på B3 en helhetsupplevelse som inte bara fungerar väl, utan också ser fantastisk ut.

Tillgänglighet

Gör dina digitala lösningar tillgängliga för alla. Vi säkerställer att dina webbplatser och applikationer följer de senaste tillgänglighetsstandarderna, inklusive WCAG. Från och med 2025 blir Tillgänglighetsdirektivet lag i Sverige och omfattar även privata verksamheters digitala tjänster. Det är avgörande för att alla, oavsett funktionsförmåga, kan ta del av webbplatsers innehåll. Genom att prioritera tillgänglighet förbättrar du både användarupplevelsen och din verksamhets rykte och räckvidd.

Innovationsarbete

Vi på B3 kan hjälpa er att identifiera och implementera nya teknologier och strategier som skapar konkurrensfördelar för er organisation. Genom innovation i strukturerad form och en metodisk process kan vi tillsammans utforska nya affärsmöjligheter och vässa era befintliga lösningar. Vår fokus på digital transformation säkerställer att din verksamhet håller sig relevant och konkurrenskraftig i en snabbt föränderlig digital värld.

SÅ HÄR HJÄLPER VI VÅRA KUNDER

Anders Nilsson

Hör gärna av dig för mer information

Andreas Eriksson, försäljningschef Rebel and Bird

andreas.eriksson@b3.se
070-311 86 22