Specialistområde

Webb, design & e-handel

Maximera er digitala potential med vår omfattande expertis inom web, design och e-handel. Vi levererar skräddarsydda, användarvänliga lösningar som driver tillväxt och kundengagemang. Från koncept till optimering - låt B3 vara er partner för digital framgång.

Cybersäkerhet

En partner för digital transformation

Hos oss på B3 finns kompetens från 25 bolag inom koncernen vilket gör att vi har en bred kompetens med specialister inom många områden. Vi kan leverera stora heltäckande team av utvecklare, designers och projektledare som täcker våra kunders behov. B3 Consulting Group är en heltäckande digitala partner som är redo att lyfta er digitala närvaro.

Inom web, design och E-handel erbjuder vi omfattande digitala lösningar som täcker tjänstedesign, UX/UI-design och tillgänglighet. Vi skapar användarvänliga och intuitiva plattformar som sätter användarna i centrum. Vi hjälper er med plattformsutvärdering, utveckling av lojalitetsprogram och säkra betallösningar för att maximera konverteringen och kundnöjdheten. Behöver ni bygga en ny webbplats eller förvalta er nuvarande har vi team med kompetens inom arkitektur och utveckling hela vägen till lansering, förvaltning och optimering.

SÅ HÄR HJÄLPER VI VÅRA KUNDER

Anders Nilsson

Hör gärna av dig för mer information

Andreas Eriksson, försäljningschef Rebel and Bird

andreas.eriksson@b3.se
070-311 86 22