Specialistområde

Fullstackutveckling

Kraften i fullstackutveckling - när en idé blir till en komplett digitala applikation. Våra team av konsulter har kompetens inom front-end back-end, UX- & UI-design vilket innebär att vi kan bygga och leverera helhetslösningar som integrerar användargränssnitt, serverfunktionalitet och databaser.

Cybersäkerhet

Bred specialistkunskap skapar framtidens digitala lösningar

Våra team har kompetens som täcker hela systemutvecklingskedjan - från idé till förvaltning. Med specialistkunskap inom DevSecOps, DevOps, UX, frontend och backend hjälper vi inte bara våra kunder att skapa robusta lösningar, utan utmanar dem också att göra hållabara val på vägen framåt. Vi på B3 förstår att framtidssäkra system kräver en heltäckande approach, där säkerhet, användarupplevelse och moderna tekniska lösningar går hand i hand. Genom att integrera dessa aspekter i varje steg av utvecklingsprocessen, säkerställer vi att era digitala lösningar inte bara möter dagens behov, utan även är redo för morgondagens utmaningar.

Förtroende från ledande aktörer inom krävande branscher

Vår breda kompetens inom systemutveckling har gjort oss till en betrodd partner för många kunder, där vi arbetar med många myndigheter och bolag inom bank- och finanssektorn. Dessa branscher ställer höga krav på precision, säkerhet och regelefterlevnad - krav som vi konsekvent möter och överträffar. Med en värderingsstyrd approach har vi även haft meningsfulla samarbeten med samhällsviktiga organisationer som Suicide Zero. I varje uppdrag strävar vi efter att både hjälpa och utmana våra kunder, med målet att leverera innovativa och hållbara fullstacklösningar som inte bara möter dagens behov utan också skapar framgångar.

Teknisk kompetens och kontinuerligt lärande

Vår styrka inom fullstackutveckling är en kombination av teknisk kompetens och en ständigt levande kunskapskultur. Vi behärskar de senaste teknikerna som React, Spring och Java, vilket gör att vi kan skapa robusta och innovativa lösningar. Men vår passion sträcker sig bortom kodning - vi är kunskapshungriga och drivs av att ständigt utvecklas. Genom regelbundna techluncher, techtalks och "lunch & learn"-sessioner utbildar och utmanar vi på B3 varandra kontinuerligt. Detta gör att vårt team alltid ligger i framkant och är redo att ta sig an nya utmaning med de messt effektiva verktygen och metoderna.

Teknologier vi gillar att arbeta med

Vi har spetskompetens inom en mängd ramverk och programmeringsspråk. Här är ett urval

Vi har specialister inom Java som designar, utvecklar och implementerar robusta och skalbara applikationer. Genom att använda beprövade metoder och moderna verktyg säkerställer vi hög prestanda, säkerhet och underhållbarhet i dina projekt.


Våra specialister inom .NET skapar effektiva och pålitliga applikationer som möter dina affärsbehov. Vi använder de senaste teknologierna inom .NET-ekosystemet för att bygga skalbara och säkra lösningar, inklusive webb-, mobil- och skrivbordsapplikationer.


Våra PHP-specialister utvecklar användarvänliga och högpresterande webbapplikationer. Vi använder ramverk som Laravel och Symfony för att skapa robusta och skalbara lösningar, oavsett om du behöver en enkel webbplats eller en komplex webbapplikation.

Vi har specialister inom JavaScript som bygger responsiva och användarvänliga applikationer med hjälp av de senaste teknikerna och ramverken som React, Angular och Vue.js. Våra front-end-lösningar fungerar sömlöst och effektivt på alla enheter och plattformar, vilket förbättrar användarupplevelsen.

Anders Nilsson

Hör gärna av dig för mer information

Anders Nilsson, affärsområdeschef

anders.nilsson@b3.se
070 944 72 91