Specialistområde

Infrastruktur

Skräddarsydda it-infrastrukturlösningar för små och stora kunder. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom IT, erbjuder vi lösningar som maximerar effektivitet, säkerhet och tillförlitlighet.

Cybersäkerhet

92 %

Beläggningsgrad på våra konsulter inom infrastruktur.

+ 10

Antal strategiska partnerskap med ledande leverantörer inom infrastruktur.

30 st

Antal nya infrastrukturkunder under 2024

En resa mot en effektiv och bättre it-infrastruktur

Våra specialister inom infrastruktur hjälper er verksamhet att nå nya höjder genom skräddarsydda IT-lösningar. Med omfattande erfarenhet och expertis erbjuder vi lösningar som maximerar effektivitet, säkerhet och tillförlitlighet. Våra seniora konsulter arbetar nära er verksamhet för att förstå era unika behov och utveckla strategier som skapar långsiktigt värde och affärstillväxt. Vi hanterar nätverksdesign, serverlösningar, databashantering och säkerhetsfrågor med hög kompetens och garanterad nöjdhet. Genom strategiska partnerskap med många branschledande leverantörer som t.ex. Microsoft, Fortinet och Cisco har vi tillgång till den senaste tekniken och de bästa lösningarna. Inom B3 koncernen arbetar vi aktivt med kompetensutveckling, mäter oss mot de senaste branschcertifieringarna och satsar hårt på AI, där vi har som mål att bli branschledande. Låt oss på B3 vara er partner på resan mot en effektiv IT-infrastruktur.

Nätverk

Våra erfarna experter inom nätverksinfrastruktur erbjuder tjänster inom bl.a. LAN, WAN, SD-WAN, WiFi och tillhörande radioplanering. Vi arbetar med stora och mellanstora kunder, ofta på heltidsuppdrag, för att förstärka befintliga IT-avdelningar eller stötta och avlasta i projekt eller daglig drift. Våra specialister har eftertraktade kompetenser inom plattformar från ledande leverantörer som Cisco, Fortinet, Palo Alto och Aruba. Vi har även expertis inom nätverk i Public Cloud, främst Azure.

Databaser

Med lång och gedigen erfarenhet har våra specialister kompetens inom databaser, drift och projekt, med specialisering främst inom MS SQL och även Oracle. Vi erbjuder specialister på plats ute hos kund för längre uppdrag, men kan även göra kortare insatser när akuta behov uppstår. Vi arbetar även med kunder där vi hjälper till med specifika drifttjänster och tar hand om och hanterar dessa åt våra kunder.

Våra specialister har kompetens inom

Våra specialister hanterar installation, konfigurering och underhåll av både servrar och klienter för att säkerställa en stabil och effektiv IT-miljö.

Vi erbjuder expertis inom databashantering, inklusive design, optimering och underhåll av databaser för att säkerställa hög prestanda och tillgänglighet.

Våra nätverksexperter designar och implementerar robusta nätverkslösningar som säkerställer pålitlig kommunikation och hög säkerhet inom organisationen.

Vi tillhandahåller lösningar för lagring som optimerar kapacitet och prestanda, vilket möjliggör säker och effektiv datahantering.

Vi erbjuder virtualiseringstjänster som maximerar resursutnyttjande och minskar kostnader genom att konsolidera server- och klientmiljöer.

Våra specialister hjälper er att implementera och optimera Microsoft 365 för förbättrad samarbete, produktivitet och säkerhet i molnet.

Vi tillhandahåller omfattande Azure-tjänster, från migrering och integration till hantering och optimering av era molnbaserade resurser.

Våra CloudOps-experter övervakar och optimerar molnoperationer för att säkerställa maximal prestanda, tillgänglighet och säkerhet i era molnmiljöer.

Vi erbjuder omfattande säkerhetslösningar inom IT-infrastruktur, inklusive PKI, IAM och andra teknologier för att skydda era digitala tillgångar och data.

Anders Nilsson

Hör gärna av dig för mer information

Jens Rutgersson, VD B3 Networks

jens.rutgersson@b3.se
0735 95 78 11