Specialistområde

Business Applications

Moderna helhetslösningar anpassade för morgondagens organisationer. Våra team levererar tjänster från strategi och projekt till förvaltning. Som långvarig Microsoft-partner förstärker vi organisationers förmåga att hantera digital transformation med stöd av Microsoft Dynamics 365.

Cybersäkerhet

Kraften i integrerade affärslösningar

Genom att inför moderna helhetslösningar inom områden som marknadsföring, försäljning och kundservice maximerar vi verksamhetsnyttan hos våra kunder. Tack vare ett starkt team av kompetenta konsulter som bistår under hela tranforamtionsfasen hjälper vi våra kunder att utveckla sina arbetssätt. Samtidigt får de tillgång till en kraftfull AI-baserad plattform som ökar varje medarbetares produktivitet och ger nya insikter.

Verksamhetssystem - Customer Engagement

Ett effektivt verksamhetssystem är avgörande i dagens affärsvärld. På B3 har vi erfarna specialister som hjälper våra kunder med strategi, projekt och förvaltning av moderna och framtidssäkra CRM-lösningar. Genom att använda molnbaserade system säkerställer vi skalbarhet, tillgänglighet och säkerhet. Våra team av specialister implementerar lösningar som höjer nivån inom områden som kundservice, försäljning och marknadsföring genom skräddarsydda lösningar.

Affärssystem - Business Central

Effektivisera dina affärsprocesser med Business Central från Microsoft Dynamics 365. Business Central är en omfattande lösning för ekonomistyrning, försäljning, inköp, lagerhantering och projekthantering. Vi erbjuder implementation, anpassning, integration, support och även utbildning. Med oss som partner ser vi till att ni får en flexibel och skalbar plattform som hjälper er att fatta datadrivna beslut.

Analys & automatiseringar

Få insikter och automatisera affärsprocesser med Power-BI, Power Automate och PowerApps. Power-BI hjälper er att visualisera och analysera data, medan Power Automate automatiserar arbetsflöden och PowerApps låter er skapa anpassade appar utan omfattande kodning. Vi erbjuder rådgivning, implementation, integration, utbildning och support för att ni ska kunna utnyttja dessa verktyg fullt ut. Öka produktiviteten och förbättra era affärsresultat med våra lösningar inom analys och automatisering.

Våra specialister har kompetens inom

Våra erfarna specialister arbetar tillsammans med er för att ta fram en strategi för att få ut så mycket som möjligt av Business Applications. Genom att analysera era behov och mål skapar vi en långsiktig plan som stödjer er digitala transformation och affärstillväxt.

Med hjälp av våra projektledare säkerställer vi att implementeringen av Dynamics 365 sker smidigt och effektivt. Vi arbetar nära er för att leverera projekt som uppfyller era krav och inom bestämda tidsramar, samtidigt som vi optimerar systemets prestanda och funktionalitet utifrån era behov.

Vi erbjuder omfattande förvaltningstjänster för att säkerställa att era system alltid presterar på topp. Vårt team av experter övervakar, underhåller och förbättrar era applikationer för att möta nya behov och samtidigt säkerställa den dagliga driften.

Anders Nilsson

Hör gärna av dig för mer information

Daniel Cato, VD B3 Elevate

daniel.cato@b3.se
073 408 27 02