Branschområde

Offentlig sektor

Kraven på effektiva digitala tjänster ökar, även inom offentlig sektor. Medborgarna förväntar sig smidiga tjänster, enkelhet i dialogen och snabb respons, oavsett om de kommunicerar med myndigheter, regioner, kommuner eller bolag, oavsett kanal.

Cybersäkerhet

9

B3 finns på nio orter i Sverige och även i Polen

800

Idag är vi 800 medarbetare i Sverige och fler än 200 i Polen.

25

Våra 25 specialistbolag hjälper kunderna att skapa nya möjligheter genom digital transformation och verksamhetsutveckling.

Utnyttja potentialen i digitaliseringen

Digitaliseringen ställer helt nya krav men öppnar också dörrar för agilt arbetande organisationer. Här ser vi på B3 till att ni utnyttjar möjligheterna och dra nytta av era medarbetares fulla potential och gör er till en attraktiv arbetsgivare. Vi hjälper er utveckla digitala strategier, skapa nya tjänster och optimera era processer för en smidig agil transformation som ständigt utvecklar verksamheten.

Data blir till framgång

Offentlig sektor sitter på enorma mängder data som kan användas till stora fördelar. Vi har kompetensen att jobba med er genom hela resan, från datainsamling till storskalig automatisering. Med rätt lösningar kan ni förvandla data till värdefulla insikter och skapa effektiva, automatiserade processer som frigör tid för medarbetare. Det betyder att ni kan leverera ännu bättre tjänster och möta medborgarnas behov på ett effektivare och mer modernt sätt. Låt oss på B3 arbeta med er så ni tar steget mot en mer datadriven och automatiserad framtid.

Vi hjälper offentlig sektor med

SÅ HÄR HJÄLPER VI VÅRA KUNDER

Anders Nilsson

Hör gärna av dig för mer information

Eva Clavin, Vice VD B3 Connect

eva.clavin@b3.se
0706 99 86 00