Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Erbjudande: Moln & infrastruktur

Investera för framtiden

I en föränderlig värld ska en digital infrastruktur vara säker, skalbar och tillgänglig för att kunna maximera affärsnyttan. Men kanske ännu viktigare är att dina medarbetare är med på resan. B3 stöttar dig med både tekniken och pedagogiken. En investering för framtiden.

Att arbeta digitalt handlar självklart om teknik. Office 365 och molntjänster som Azure och AWS är verktyg som gör det möjligt att transformera din verksamhet till en helt ny nivå. Med infrastrukturen på plats kan du både utveckla nya kundupplevelser och öka produktiviteten hos dina medarbetare. Våra förändringsledare guidar dig genom implementationens alla steg så att du får med dig medarbetarna i det nya arbetssättet.

Digitaliseringen av din verksamhet väcker naturligtvis en rad frågor. Vad innebär det? Hur säkert är det? Vad kan flyttas? Hur går det till? Hela den här processen kan upplevas komplicerad och för att göra det enkelt för dig har vi tagit fram tydliga, paketerade tjänster som tar din befintliga infrastruktur till modern molnteknologi.

Att exempelvis Polisen, Skattemyndigheten och Volvo Cars, BRA-flyg och Pernod Ricard finns på vår kundlista ser vi som ett bevis på att vi levererar trygga och stabila lösningar.

Många av våra kunder vill utveckla medarbetarnas kompetens och samtidigt få hjälp med drift och förvaltning av sina plattformar. Därför har vi expertkonsulter inom allt ifrån Azure, AWS och Office 365 till open source, nätverk, IT-säkerhet och systemutveckling.

Laptop med lurar
Jela b3 Sund

Vi stöttar dig inom:

IT som strategisk resurs

Vad betyder digitaliseringen för din verksamhet och hur skapar du maximal nytta med rätt infrastruktur - för kunder, partners, medarbetare och affären?

B3 Cloud – resan till molnet

Vill du flytta till molnet med Azure eller AWS? Du får hjälp hela vägen med att planera, flytta och optimera. Målet är en förbättrad eller ny affär, säker styrning och rätt teknik.

Dev & ops och devops

Vill du kunna utveckla, testa och lansera ofta? Med molnet som utvecklings- och driftmiljö får du flexibilitet, tillgänglighet, agil utveckling och säkerhet utan stora kostnadskliv.

Den intelligenta arbetsplatsen

Office365, virtuella möten och mobila applikationer ger nya möjligheter för ditt företag. Nya verktyg skapar ändrade arbetssätt men kräver adoption, förändring, utbildning.

Säkerhet och regelverk

Från GDPR till DDOS-skydd - hur skyddar du din verksamhet? Hur går du från policies till aktiva åtgärder och utvecklar verksamheten efter nya regelverk?

Infrastruktur på riktigt

Oavsett strategi går det sällan att börja med ett vitt ark. De flesta organisationer behöver blanda tekniker och plattformar för att lyckas. Vi har erfarenheten och experterna du behöver.

Kontakta gärna mig för mer information

Martin Stenström

Kontakta oss