Branschområde

Media & underhållning

När ni erbjuder en upplevelse kommer digitala lösningar att spela en avgörande roll, både före, under och efter aktiviteten. Detta gäller oavsett om det är nöjesfältet, sportarenan eller museet du vill locka besökarna till.

Cybersäkerhet

9

B3 finns på nio orter i Sverige och även i Polen

800

Idag är vi 800 medarbetare i Sverige och fler än 200 i Polen.

25

Våra 25 specialistbolag hjälper kunderna att skapa nya möjligheter genom digital transformation och verksamhetsutveckling.

Upplevelsen i centrum även i mobilen

Vi är prisbelönta för att skapa snabba digitala upplevelser i världsklass som ökar konverteringen. Arbetet utgår från kunskap om era kunder och vi stöttar hela vägen med strategi, design, utveckling, lansering och optimering. Målet ska alltid vara att kunder blir lojala och återkommande.

Jobba strategiskt i alla kanaler

Med rätt innehåll och tjänster kommer digitala plattformar att stärka den fysiska upplevelsen. Det kan handla om att korta ner köer, erbjuda guider, underlätta transaktioner eller samla minnen. Vi hjälper er att i ett första steg ta fram idéerna för att sedan vara med och förverkliga dem.

Datadriven innovation

Genom att använda data smart, effektivt och på rätt sätt kan helt nya möjligheter öppnas. Besöksmönster kan kartläggas och exklusiva erbjudanden kan skräddarsys för olika typer av målgrupper. Tillsammans med er utforskar vi allt från nya sätt att arbeta till nya tjänster som kan skapas av data som redan finns på plats.

Organisera för värdeskapande

För att komma ut som en vinnare i dagens konkurrensutsatta marknad krävs förmågan att snabbt forma nya tjänster och koncept. Innovationsförmågan är avgörande för långsiktig framgång. Vi på B3 har team av specialister med erfarenheten att stötta organisationer i att skapa strukturer och flöden som tar tillvara på varje medarbetares potential.

SÅ HÄR HJÄLPER VI VÅRA KUNDER

Anders Nilsson

Hör gärna av dig för mer information

Andreas Eriksson, försäljningschef Rebel and Bird

andreas.eriksson@b3.se
070-311 86 22