Branschområde

Industri

Industrin möter många utmaningar och möjligheter. Vi stödjer dig med effektivisering, innovation, utveckling och digitalisering. Vi utvecklar er verksamhet och era kunderbjudanden genom utveckling, målgruppsfokus och ledarskap. Vi guidar er hela vägen till värdeskapandet och effektmålen.

Cybersäkerhet

9

B3 finns på nio orter i Sverige och även i Polen

800

Idag är vi 800 medarbetare i Sverige och fler än 200 i Polen.

25

Våra 25 specialistbolag hjälper kunderna att skapa nya möjligheter genom digital transformation och verksamhetsutveckling.

En digitaliseringspartner inom industri

Våra ca 25 specialistbolag inom B3 erbjuder både bredd och djup inom digital transformation, verksamhetsutveckling och utveckling. B3 är en partner för stora globala företag som Sandvik, Epiroc och Husqvarna. Vi skapar värde både genom att erbjuda expertkonsulter och agila utvecklingsteam som exekverar projekt hela vägen från idé till produkt och vidare till förvaltning.

Din innovationspartner

På B3 har vi jobbat med AI sedan långt innan Generativ AI blev allmänt tillgänglig. Vi har sedan starten på vår AI-resa erbjudit innovationsstöd för våra kunder och det har vi tagit med oss in i GenAI-eran. Med oss som innovationspartner tar vi inte innovationen ifrån dig, istället adderar vi en process och förmåga som stärker er och snabbt och effektivt låter er testa och utvärdera nya idéer. Efter innovationsfasen är vi redo att stötta er i eller driva hela AI-projekt.

Innovation handlar också om så mycket mer än ny teknik. Att konstant förbättra kunderbjudanden, arbetssätt, kvalitet och effektivitet är idag nödvändigt. Vi tillför en mängd olika förmågor som t.ex. workshopfacilitering, målgruppsanalys och slutkundsfokus, kartläggning och utveckling av kundresor samt införande eller utveckling av olika typer av system. Allt detta möjliggör innovativt värdeskapande för rätt målgrupp.

SÅ HÄR HJÄLPER VI VÅRA KUNDER

Anders Nilsson

Hör gärna av dig för mer information

Olov Leijonborg, VD B3 Commit

olov.leijonborg@b3.se
0707 14 00 67