B3s team är med Allegro hela vägen

Allegro är ett av de största e-handelsföretagen i Europa med 22 miljoner besökare – varje månad. B3 Poland Consulting har sedan 2021 tre team på plats som hjälper Allegro hela vägen från att bygga och utveckla e-handelsplattformen till slutleverans fram till kund, såväl som att addera nya funktioner.

Allegro är en välkänd shoppingplattform i Polen och den mest populära. Deras kunder kan handla från över 135 000 leverantörer, som kan lista ett obegränsat antal erbjudanden på plattformen. Produkterbjudanden är tillgängliga i en mängd olika kategorier, inklusive fordon, mode, elektronik och skönhet. B3 har 18 konsulter på plats i tre team som ansvarar för utvecklingen av e-handelsplattformen.

Vi har ett jättebra samarbete med B3 och deras kompetenta konsulter, som vi behöver för att utveckla och underhålla vår plattform. Med tanke på Allegros storlek har vi stort fokus på att säkerställa kvaliteten på koden och tillförlitligheten på vår plattform, och konsulterna från B3 lever upp till vår standard.

ADAM DUBIEL, TECHNOLOGY AND PRODUCT DIRECTOR, ALLEGRO

De tre teamen från B3 består av teamledare,
automatiseringstestare, fullstack- och frontend-utvecklare samt Kotlin-expertis. Sammansättningen av teamen bygger på olika erfarenheter, bland annat utifrån ålder och bakgrund, och är anpassade efter kundens behov. Konsulterna hjälper Allegro att bygga och utveckla plattformen och säkerställa logistiken hela vägen fram till slutleverans av paketboxarna till konsument. Därutöver ansvarar B3 även för underhåll och support inom marknadsföring
och försäljning samt är med och utvecklar projekt, som att bygga nya funktioner med den senaste tekniken.

Allegro är ett känt varumärke här i Polen och en spännande kund att jobba med. Vi har en bra relation och är professionellt engagerade i verksamheten. Framför allt finns våra team där för att förstå och möta kundernas behov, avslutar Łukasz Jesion, Business Director, B3 Poland Consulting.