Personlig med tunga maskiner hos Epiroc

Epiroc är en världsledande tillverkare av innovativa borriggar och anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar i Ljungskile till Slussenprojektet och gruvorna i Kiruna. I nära samarbete med B3 Commit hjälpte Rebel och Bird Epiroc att definiera och skapa en ny digital kundplattform för gruv- och infrastrukturindustrin, som fick namnet “My Epiroc”.

76 länder använder My Epiroc och 1157 maskiner finns i systemet.
My Epiroc ger dig de verktyg som behövs för att hålla reda på din maskinflotta och dess operativa status. Få snabbt åtkomst till felrapporter, servicescheman, orderspårning och supportförfrågningar för enskilda maskiner på användarnas lokala språk.

Rebel och Bird utmanar alltid våra idéer och gör dem ännu bättre än förväntat. Detta har visat sig vara en framgångsfaktor för vårt projekt. Rebel och Bird överträffar alltid våra förväntningar och man känner att de är en partner man kan lita på. Alltid.

PROGRAM MANAGER FÖR MY EPIROC

Tillsammans med B3 Commit har vi skapat ett lättanvänt plattformsoberoende verktyg som gör det möjligt för Epirocs kunder att ta kontroll över sin maskinflotta. Användare får aviseringar om felrapporter, missade besiktningar, orderuppdateringar eller oplanerade driftstopp för enskilda maskiner. Skalbara funktioner uppdateras kontinuerligt baserat på feedback från slutanvändarna vilket resulterar i en oerhört meningsfull användarupplevelse och en förstärkt relation med Epiroc.

Andreas Eriksson

Kontakta gärna mig för mer information.

Andreas Eriksson
andreas.eriksson@rebelandbird.com
0703 11 86 22