Parks and Resorts digitaliseringsresa

Parks and Resorts är ett företag i upplevelseindustrin som äger nöjesparkerna Furuvik, Kolmården, Skara Sommarland och Gröna Lund samt två hotell och campingar. Bolaget påbörjade en digitaliseringsresa i slutet av 2017. Drivkraften var att få en bättre e-handel samt utveckla självservicen för gästerna där det blir lättare planera besöken när de själva gör bokningen online.

B3s specialistbolag Rebel and Bird har varit Parks and Resorts digitaliseringspartner på resan, vilket varit ett mycket spännande och utvecklande projekt med gott samarbete.

En otroligt hög nivå på alla konsulter och en väldigt familjär stämning mellan oss som varit involverade i projektet.

NIKLAS WIKMAN, PROJEKTLEDARE PARKS AND RESORTS

Möt Niklas Wikman, Project manager, digital transformation, Parks and Restors, i en film där han berättar om företagets digitaliseringsresa. Han berättar om vilka fördelar detta har inneburit för deras gäster och för bolaget internt, samt det positiva i att samarbeta med med en partner som erbjuder stor bredd i sin expertis.

Rebel and Birds spetskompetens är att leverera digitala upplevelser som driver engagemang, lojalitet och tillväxt. De står bakom Gröna Lund, Kolmården, Skara Sommarland och Furuviksparken och har genom åren prisats för flera av webbplatserna.

Erik Westerdahl

Kontakta gärna mig för mer information.

Erik Westerdahl
erik.westerdahl@rebelandbird.com
073-560 25 85