Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

B3s Kärnvärden

Efrem Zohe

På B3 skapar vi möjligheter tillsammans

B3s vision är att vara Sveriges bästa konsultbolag för såväl medarbetare som uppdragsgivare och investerare. Inte minst genom att fortsätta bygga en stark företagskultur som främjar entreprenörskap och där alla får stora möjligheter att utvecklas.

Ladan Andreas
Niklas och Sofia
Zohe Filip Kattis

Våra kärnvärden är grunden för vår kultur

Ett av våra viktigaste kännetecken som företag är vårt entreprenörsdriv, dvs en positiv framtidssyn och förmågan att se och agera på nya möjligheter. Genom att förstå morgondagens idéer och behov kan vi även hjälpa våra kunder att förnyas och utvecklas. Samtidigt vill vi skapa en kultur som bygger på delaktighet och samarbete där vi har högt till tak, ger våra medarbetare frihet och förtroende och där välbefinnande och hållbarhet är en central del. Vår erfarenhet, våra olikheter, och vår gemensamma energi är grunden för vår utveckling och den nytta vi skapar för våra kunder.

våra kärnvärden

Wellness Ikon

Energi

Med entusiasm, engagemang och driv skapar B3 tillsammans med medarbetarna en kultur av förnyelse, uppmuntran och välbefinnande.

Frihet ikon

Erfarenhet

Kompetens och kontinuerligt lärande är viktigt för att skapa förtroende och trygghet hos kunder och bland kandidater. Vi är trygga i vår egen kunskap och delar gärna med oss av den.

Olikheter

Mångfald berikar och vår starka övertygelse är att människor med olika bakgrund, utbildning och intressen tillsammans kommer att skapa det bästa resultatet. Men det blir också roligare på jobbet.

Kontakta oss